2012-11-04 08:22:17• hírek • Blikk.hu

Lass Bea esett ki az X-faktorból

fotó: Rtl KLub
fotó: Rtl KLub

Az élet szépségéről daloltak ma este az X-Faktor versenyzői, de az egyik döntősnek nem alakult jól az este: Lass Bea nem folytathatja a versenyt.

Már csak nyolc döntős maradt az X-Faktorban. A szombat esti élő show-ban a közönség és a mentorok úgy döntöttek, hogy Lass Beának kell mennie, a lány nem folytathatja tovább a versenyt.

A mezőny egyik legsokszínűbb előadójaként konferálta fel Malek Miklós Csobot Adélt, aki Nena: 99 Luftballons című számával lépett fel. Rengeteg piros lufiban fürödve énekelte a dalt. Keresztes Ildikó szerint remek volt a látvány, de nagyon hamis volt. Geszti osztályozott, show: ötös, éneklés hármas. Feró szerint teljes természetességgel tolta, és nagyon hamisan. Malek elmagyarázta, hogy a hidegháborúról szólt ez a dal, és ezt látták az arcán, a szomorkás arckifejezés a show része volt, nem pedig a csalódottságé.

A szavazatok lezárása után Keresztes Ildikó három versenyzője maradt a színpadon. Zámbó Krisztián végül beléphetett az ötödik élő show kapujába. Stone-nak és Lass Beának kellett megküzdenie egymással. Mivel 2-2 szavazata volt a párbajozóknak, borítéknyitás következett, a közönség Stone-t juttatta tovább.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: